Skultes osta par € 177 582 iegādāsies zivju pieņemšanas un šķirošanas iekārtas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Skultes osta iegādāsies zivju pieņemšanas un šķirošanas iekārtas, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Skultes ostas pārvaldes izsludinātajā konkursā par zivju pieņemšanas un šķirošanas iekārtu kompleksa piegādi uzvarējusi SIA «Lisna». Līgumcena - 177 582 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Projekts tiek realizēts ar Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda atbalstu.

Aprīkojums, kas ietver svaigo zivju šķirošanas komplektu, svaigo zivju svēršanas un dozēšanas komplektu, sanitāro un higiēnas iekārtu komplektu, palīgierīču komplektu, kā arī kastu mazgāšanas mašīnu, būs jāpiegādā ne vēlāk kā sešus mēnešus no līguma spēkā stāšanās dienas.

Latvijā ir 10 ostu - trīs lielās un septiņas mazās. Skultes osta pēc kravu apgrozījuma ir lielākā no Latvijas mazajām ostām. Skultes ostā šogad sešos mēnešos pārkrāva 343,1 tūkstoti tonnu kravu, kas ir par 20,3% vairāk nekā attiecīgajā laikā pērn, tostarp 2,3 tūkstošus tonnu zivju (kāpums par 76,9%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu