«airBaltic» piecos gados plāno pieņemt darbā teju 1000 darbinieku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» tuvāko piecu gadu laikā plāno pieņemt darbā teju 1000 jaunu profesionāļu, lai nodrošinātu lidsabiedrības izaugsmi biznesa plāna «Horizon 2021» ietvaros, pavēstīja uzņēmumā.

«»airBaltic» plāno saņemt savu pirmo «CS300» lidmašīnu 2016.gada ceturtajā ceturksnī. Flotes modernizācija sniegs iespēju piedāvāt jaunus un labākus savienojumus Baltijas reģionam, kā arī radīt jaunas darba iespējas. Mēs sākam vērienīgu darbinieku meklēšanas kampaņu, organizējot atvērto durvju iniciatīvu jauniem profesionāļiem, kuri vēlas pievienoties «airBaltic» stjuartu komandai,» sacīja aviokompānijas vecākā viceprezidente personālvadības jautājumos Daiga Ērgle.

Sākot no 13.oktobra, «airBaltic» organizēs vairākas atvērto durvju dienas potenciālajiem stjuartiem, kas norisināsies katru ceturtdienu.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu