«Rīgas satiksme» pārtrauc iepirkumu par pārvadājumu ar mikroautobusiem nodrošināšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pārtraukusi iepirkumu par pārvadājumu ar mikroautobusiem nodrošināšanu galvaspilsētā, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis aģentūrai LETA skaidroja, ka iepirkums pārtraukts, pamatojoties uz IUB lēmumu. Vienlaikus kompānija izsludinājusi atkārtotu iepirkumu par attiecīgā pakalpojuma sniegšanu.

«Atkārtoti izsludinātās iepirkuma procedūras kandidātu atlases nolikums tika grozīts, par pamatu ņemot IUB lēmumā ietvertos sūdzību izskatīšanas komisijas secinājumus attiecībā uz pasūtītāja tiesībām pārliecināties par iepirkuma procedūras dalībnieka pieredzi līdzvērtīgu pasūtījumu realizācijā un pakalpojuma sniegšanai pieejamajiem kandidāta cilvēkresursiem,» informēja Zaķis.

Interesenti pieteikumus jaunajam konkursam var iesniegt līdz 14.novembrim.

Aģentūra LETA jau rakstīja, ka «Rīgas satiksmes» iepriekšējā konkursā par pārvadājumu ar mikroautobusiem nodrošināšanu galvaspilsētā pieteicās divi pretendenti - pašreizējais pakalpojuma sniedzējs pilnsabiedrība «Rīgas mikroautobusu satiksme» (RMS) un personu apvienība, kas sastāv no AS «Liepājas autobusu parks» un AS «Nordeka».

2018.gada maijā beigsies «Rīgas satiksmes» līgums ar RMS, kas tika noslēgts 2013.gadā. Iepirkums par paaugstināta servisa pakalpojumu sniegšanu no 2018.gada maija tiks slēgts uz astoņiem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu