«Rīgas ūdens» iegādāsies 17 jaunus furgonus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Pašvaldības SIA «Rīgas ūdens» izsludinājusi iepirkumu konkursu par 17 furgonu iegādi, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.

«Rīgas ūdens» pārstāvis Artūrs Mucenieks pastāstīja, ka automašīnas paredzēts iegādāties tāpēc, ka ir novecojusi tā autotehnika, ar kuru uzņēmuma remontbrigādes un lokalizācijas brigādes dodas uz dažādām nepieciešamo remontdarbu vietām.

Konkursa nolikumā noteikts, ka «Rīgas ūdens» vēlas iegādāties 17 jaunas nelietotas automašīnas, turklāt piegādātājam jānodrošina automašīnas garantijas un servisa apkalpošana.

Uzņēmums plāno iegādāties astoņus mazos furgonus, kurus jāpiegādā 45 dienu laikā no līguma noslēgšanas, un trīs vieglos kravas furgonus, kurus jāpiegādā 90 dienu laikā.

Tāpat «Rīgas ūdens» plāno iegādāties sešus kravas furgonus, kurus jāpiegādā 45 dienu laikā no līguma noslēgšanas.

Visu furgonu garantija paredzēta trīs gadus vai līdz 100 000 kilometru nobraukumam atkarībā no tā, kurš apstāklis iestājas pirmais. Sagatavojot finanšu piedāvājumu, pretendentam jāņem vērā, ka automašīnas tehniskās apkopes jāveic ne retāk kā vienu reizi gadā, arī tad, ja nav sasniegts attiecīgais nobraukums.

«Rīgas ūdens» konkursā kā uzvarētāju izvēlēsies pretendentu ar zemāko finanšu piedāvājuma cenu.

Piedāvājumi iesniedzami līdz 6.oktobra plkst.11 Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 1, 3.korpusā, 1.stāvā, 306.kabinetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu