Uzzini, kāda tipa students esi Tu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai izvēlēties, kur studēt, ir vieglāk nekā mēs bijām domājuši? Jā! Dziļi ieelpojam, uztrinam īkšķus, iesildām peli un sagatavojamies palasīt vieglus un aizraujošus studentu tipu aprakstus. Ļoti iespējams, ka pēc šī raksta Tev būs jau daudz vieglāk saprast studiju virzienu, lai saskatītu zaļo gaismu grandioziem panākumiem. Sākam?

Digitālais ugunsdzēsējs

Tu zini, ko pateikt konflikta laikā, un proti slāpēt liesmas? Tevi nebaida sociālie mediji un skaļākās TV reklāmas? Tad Tu esi digitālais ugunsdzēsējs - Tu dalies ar to, ko jau esi uzzinājis, un neslēp zināšanas savā pūra lādē. Draugi par Tevi saka, ka Tu vari pārdot arī savu māti, un no Tevis birst zelta pērles, ko Tu labprāt izmantotu, lai būvētu sienu apkārt savam vai klienta biznesam. Tu spēj sadarboties pat ar vilkiem, esi ekstraverts, uzņēmīgs un, jā, mazliet impulsīvs. Tevi karjeras koridoros sauc arī par Sabiedrisko attiecību un Reklāmas speciālistu. Iespējams, ka Tev ir jādodas uz vienīgo šobrīd Latvijā realizēto profesionālā bakalaura studiju programmu reklāmas jomā - «Sabiedrisko attiecību un reklāmas menedžments» augstskolā RISEBA. Nāc studēt klātienēvai apmeklē augstskolu vakaros.

Urbānais mauglis

Katram, kurš bērnībā stundām ilgi spēlējās ar LEGO, aizrautīgi būvēja smilšu pilis un sapņoja par stikla kalniem, sirdī noteikti ir saglabājusies vēlme padarīt pasauli skaistāku un interesantāku. Varbūt Tevi aizrauj matemātika, taču parasta skaitļošana liekas pārāk netaustāma. Varbūt Tevi aizrauj fizikas likumi, taču nespēj tajā izpaust savu krāšņo fantāziju. Un kā ar zīmēšanu un biznesu? Vai tas Tev ir pa spēkam? Ja pilsēta ir Tavs rotaļu laukums un māju konstrukcijas ir tikpat svarīgas kā paša veselība - Tu esi dzimis arhitekts! Piesakies studijām RISEBA un izzini ne tikai Rīgas, bet arī daudzu citu Eiropas pilsētu arhitektūras noslēpumus un ielu rakstus - mācies starptautiskā vidē, dodies praksē uz ārzemēm un izmanto plašās RISEBA aprīkojuma iespējas. Ņem rokās zīmuli un iegūsti inženierzinātņu bakalaura grādu arhitektūrā!

Foto: Publicitātes foto

Visuma režisors

Ar realitāti Tev ir par maz - darbība ir lēna, kadri statiski un autobusā notiekošā strīda dalībnieku degsme Tevi neapmierina. Katram notikumam Tu spēj uzburt desmit dažādu iznākumu un, skatoties sienā, redzi vairāk nekā simtiem bilžu. Vai Tev asinsvadu vietā vijas kinolentes? Vai Tavām acīm ir vairāk filtru nekā Instagram? Ja «dzīve kā filmā» ir Tavs sapnis, tad augstskolā RISEBA iegūstamais profesionālais bakalaura grāds audiovizuālajā mākslā ir Tavs nākamais kadrs! Kļūsti par kino pavēlnieku, apceļo pasauli un aizkustini miljardiem siržu - augstskola RISEBA Tev palīdzēs izdarīt to visu, piedāvājot mācības gan Latvijā un Eiropā, gan Amerikā, kā arī augstas kvalitātes tehnisko aprīkojumu un studijas Tavu ideju īstenošanai. Krāmē kameru somas un neaizmirsti savas sižetu skices!

Ekstrasenss uzvalkā

Saka, ka katra cilvēka rīcību un lēmumus var paredzēt pēc tā, ko viņš ir ēdis brokastīs. Vai Tu tam tici? Iespējams, Tu lasi cilvēkus kā grāmatas un redzi ne tikai viņu ēšanas paradumus, bet arī mērķus, sapņus un likteņa līnijas. Auras Tev ir normāla parādība, un katra cilvēka kustības zināmas jau pusminūti uz priekšu. Tam visam pa virsu - Tev ir apņēmība dzīvot satriecošā uzvalkā un vēlme uzkāpt Everestā. Augstskola RISEBA jau ir sagatavojusi Tavu kāpšanas inventāru - mācības starptautiskā vidē ar iespējām doties ārpus Latvijas, lai izzinātu arī citu tautu lēmumpieņemšanas noslēpumus. Apskati sociālo zinātņu bakalaura grādu uzņēmējdarbības vadībā un kļūsti par biznesa nozares gaišo prātu!

Boss mākonī

Bez interneta savienojuma pasaule pārstāj griezties, mēs to zinām! Vai arī Tev interneta savienojums ir svarīgāks par kārtīgām pusdienām? Taviem nerviem jābūt stiprākiem par sistēmas ugunssienu, Tavām smadzenēm - ātrākām par inovatīvāko procesoru. Mākonis ir Tavas mājas, un dati ir Tava valoda. Bez vektorgrafikām nav saules, un bez Google nav padoma. Ja Tu vēlies kļūt par īstu interneta debesu pavēlnieku, Tev jādodas uz augstskolu RISEBA - šeit iegūstamais profesionālais bakalaura grāds elektroniskajā komercijā dos Tev visus nepieciešamos padomus raķetes palaišanai. Apgūsti IT un uzņēmējdarbību gan Latvijā, gan ārzemēs ar augstskolas piedāvātajām prakses iespējām un augstas kvalitātes tehnisko aprīkojumu.

Foto: Publicitātes foto

Pasaules iekarotājs

Vai Tu, jau mazs būdams, spēlēji veikalos un mēģināji kaislīgi atdarināt franču un angļu valodas skaņas? Varbūt Tevi aizrauj ceļošana un Tu stundām sērfo internetā, izpētot Parīzes un Londonas pilsētas uzbūvi? Jā, Latvijas āres Tev vienmēr ir šķitušas mazliet, mazliet par šauru, un biznesa ideju jau Tevī ir tikpat daudz kā sēņu pēc lietus. Tu vienmēr domā plašāk un nesatraucies par sīkumiem. Tādiem pasaules pieredzes meklētājiem kā Tev ir jāapskata studiju programma «Eiropas biznesa vadība», kurāne tikai zināšanas, bet arī praksi iegūsi ārzemēs.

Saimniecības vadītājs

Tevī mīt lauva, Tu nebaidies riskēt, kļūdīties, krist un atkal piecelties. Tu ej augsti paceltu galvu, kaut arī Tavas kājas ir dubļos. Tu nemaz nešaubies, ka pastaiga pa karstām oglēm būs tikai ierasta Tava ikdienas azarta deva. Pēc dabas esi dumpinieks, bet māki to slāpēt un izmantot savas labākās rakstura īpašības īstajās situācijās. Tu esi arī komandas spēlētājs, jo zini, ka veiksmīga biznesa pamatā ir komandas spēks. Mēs zinām, kas ir Tavas spēcīgākās īpašības un kā tās likt lietā, lai izveidotu veiksmīgu uzņēmumu. Nāc studēt programmā «Uzņēmējdarbības vadība» un izmanto savu potenciālu.

Ja arī Tu vēl domā par savu perfekto studiju programmu, tad nāc ciemos uz RISEBA - mūsu studiju klāsts ir plašs! RISEBA irbiznesa, mākslas un tehnoloģiju privāta augstskola ar 24 gadu pieredzi, kas piedāvā Tev konkurētspējīgu izglītību un sagatavo augsta līmeņa speciālistus, vadītājus biznesa un radošās industrijas darbam starptautiskā vidē.

Vairāk lasi šeit

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu