«airBaltic» lidojums uz Turcijas pilsētu Antāliju pārcelts uz plkst.23

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TOLGA BOZOGLU / EPA

Ņemot vērā situāciju Turcijā, aviokompānija «airBaltic» šodienas reisus no Rīgas uz kūrortpilsētu Antāliju plāno izpildīt no plkst.23, informēja lidsabiedrības pārstāvis Jānis Vanags. Reisu iepriekš bija paredzēts veikt sestdienas rītā. Savukārt plānotais izlidošanas laiks no Antālijas uz Rīgu ir plkst.3.25 pēc vietējā laika agrā 17.jūlija rītā.

Saskaņā ar pēdējo informāciju reisā Rīga-Antālija vietas bija rezervējuši 137 pasažieri, bet lidojumam Antālija-Rīga - 144 pasažieri. Lidojumi tiek izpildīti sadarbībā ar tūroperatoru «Tez Tour».

«airBaltic» atvainojas pasažieriem par neērtībām saistībā ar lidojumu grafika maiņu, pauž Vanags.

Kā ziņots, «Tez Tour» lūdz savus klientus palikt savās viesnīcās un uzturēt komunikāciju ar firmas pārstāvjiem.

«Mēs esam tiešā komunikācijā ar Latvijas Ārlietu ministriju, aviokompānijuairBalticun mūsu uzņemošo ofisu Antālijā. Centīsimies savlaicīgi sniegt jaunāko informāciju,» teikts «Tez Tour» paziņojumā.

Ar uzņēmumu klienti var sazināties pa tālruni (+371) 22 304 575.

Kā ziņots, militārā apvērsuma mēģinājuma laikā Turcijā nogalināti 104 pučisti, sestdien paziņoja ģenerālštāba priekšnieka vietas izpildītājs ģenerālis Imits Dindars.

Viņš piebilda, ka apvērsuma mēģinājums esot likvidēts un ka sadursmēs ar pučistiem gājuši bojā 90 prezidentam Redžepam Tajipam Erdoanam lojālie pilsoņi, no kuriem 41 ir policists, bet 47 - civilpersonas.

Iepriekš tika ziņots, ka 16 pučisti nogalināti uzbrukumā Turcijas policijas galvenajai mītnei Ankarā.

Dindars arī paziņoja, ka daudzus armijas komandierus pučisti aizveduši uz «nezināmām vietām».

Tikmēr pats Erdoans tviterī nācis klajā ar aicinājumu saviem atbalstītājiem palikt ielās, brīdinot, ka dumpinieki var mēģināt atkārtoti sagrābt varu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu