«airBaltic» sestdien plānoto lidojumu uz Nicu neatceļ; turpina sekot situācijas attīstībai

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» sestdien, 16.jūlijā, plānoto reisu uz Francijas kūrortpilsētu Nicu pagaidām nav atcēlusi, sacīja uzņēmuma korporatīvo komunikāciju viceprezidents, komentējot ceturtdien, 14.jūlijā, Nicā notikušo teroraktu.

Vanags atzīmēja, ka patlaban «airBaltic» turpina rūpīgi sekot situācijas attīstībai un kompānija ir gatava ieviest papildu drošības pasākumus pēc nepieciešamības vai drošības iestāžu norādījumiem.

«airBaltic» reiss uz Nicu sestdien paredzēts plkst.16.15 pēc Latvijas laika - iegādātas 124 biļetes. Savukārt biļetes reisam atpakaļ uz Rīgu sestdienas vakarā iegādājušies 128 pasažieri.

Latvija nacionālā aviokompānija lido uz divām Francijas pilsētām - Nicu un Parīzi.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Francijas kūrortpilsētā Nicā ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī iebrauca kravas automašīna, nogalinot vismaz 80 cilvēkus un daudzus ievainojot, līdz tās vadītāju nošāva policija, piektdien paziņoja Francijas amatpersonas.

Asiņainais uzbrukums Nicā, kas jau atzīts par teroraktu, notika pēc tam, kad Bastīlijas diena ceturtdien tika atzīmēta ar bruņoto spēku parādi Parīzes Elizejas lauku avēnijā un uguņošanām Francijas pilsētās. Šajā dienā Francija rīkoja svinības par godu sekulārajai republikai un tās vērtībām «Brīvība, vienlīdzība, brālība» («Liberte, Egalite, Fraternite»).

Francijā jau ir ārkārtas stāvoklis kopš džihādistu grupējuma «Islāma valsts» 13.novembrī sarīkotajiem teroraktiem Parīzē, kuros tika nogalināti 130 cilvēki. Pērnā gada janvārī citā teroristu uzbrukumā Parīzē tika nogalināti 17 cilvēki.

Pēc Nicā notikušā uzbrukuma tika atcelts šajā pilsētā piektdien plānotais popzvaigznes Riannas koncerts, kā arī Nicas Džeza festivāls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu