Ukrainas lidsabiedrība «Yanair» no Rīgas lidojumus tomēr nav sākusi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No Rīgas lidostas maija beigās lidojumus uz Kijevu Ukrainas lidsabiedrība «Yanair» tomēr nav atklājusi, informēja lidostā.

Par lidsabiedrības iemesliem lidojumus patlaban nesākt lidostai gan informācijas nav.

Uz Kijevu jau lido Latvijas nacionālā lidsabiedrība «airBaltic».

Kā ziņots, pirms vasaras sezonas Rīgas lidosta informēja, ka «Yanair» lidojumus sāks 20.maijā.

Kopumā šajā vasaras sezonā lidostā darbu plānoja sākt trīs jaunas aviokompānijas - «Yanair», Spānijas aviokompānija «Vueling» - uz Barselonu, bet Grieķijas lidsabiedrība «Aegean Airlines» - uz Atēnām. Abas pēdējās lidojumus sāks jūnija beigās.

Kā ziņots, kopumā, salīdzinot ar 2015.gada vasaras sezonu, plānotais lidojumu skaits šā gada vasarā saglabājies iepriekšējā perioda līmenī. Visbiežāk no Rīgas šajā sezonā tiks veikti lidojumi uz Maskavu - 66 reizes nedēļā, uz Stokholmu - 49 reizes nedēļā, uz Helsinkiem - 45 reizes nedēļā un uz Londonu - 39 reizes nedēļā.

Vasaras sezonā no starptautiskās lidostas «Rīga» būs iespējams doties uz 79 galamērķiem, ko nodrošinās 21 aviopārvadātājs: «airBaltic», «Aeroflot», «Aegean Airlines», «Belavia», «Ellinair», «Finnair», «FlyEgypt», LOT, «Lufthansa», «Norwegian, Onur Air», «Ryanair», SAS, «SmartLynx Airlines», «Turkish Airlines», «Ukraine International Airlines», «Utair», «Uzbekistan Airways», «Vueling», «Wizz Air» un «Yanair».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu