airBaltic uzsāk lidojumus no Cīrihes uz Ūzedomas salu Baltijas jūrā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2016.gada 14.maijā sāka tiešos lidojumus jaunā maršrutā starp Cīrihi un saulaino Vācijas Ūzedomas salu Baltijas jūrā.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda: «Jaunais maršruts papildina mūsu jau esošos tiešos lidojumus no Dortmundes un Frankfurtes uz Hēringsdorfu. Sadarbībā ar mūsu partneriem esam priecīgi piedāvāt šo iecienīto vasaras brīvdienu galamērķi.»

airBaltic lidojumus no Cīrihes uz Hēringsdorfu, Ūzedomas salā, veic vienreiz nedēļā ar Bombardier Q400NextGen lidmašīnu. Reģistrēšanās nodeva šiem reisiem netiks noteikta, un pasažieriem lidojuma laikā tiks piedāvāts bezmaksas dzēriens – ūdens/tēja/kafija un uzkoda. Vienvirziena biļešu cena ir sākot ar 185 eiro, ietverot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas, kā arī Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu