«Ērenpreiss» pērn strādājis ar apgrozījuma pieaugumu un zaudējumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas velosipēdu ražotājs SIA «Ērenpreiss Original» pērn strādājis ar apgrozījuma pieaugumu un zaudējumiem, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmums pērn apgrozīja 228 882 eiro, kas ir par 35% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 169 629 eiro. Pērn uzņēmuma zaudējumi bija 68 227 eiro, kas ir par 70% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmums cieta zaudējumus 40 032 eiro apmērā.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā veikti vairāki būtiski pasākumi uzņēmējdarbības attīstībai - piesaistītas investīcijas un iegūti vairāki stabili ilgtermiņa klienti.

Šogad uzņēmums turpina veikt potenciālā tirgus izpēti un konkurentu analīzi, kā arī meklē veidus turpmākai uzņēmuma attīstībai, kā arī jaunu darbības virzienu piesaistīšanai.

Kā vēstīts, «Ērenpreiss Original» palielinājis pamatkapitālu līdz 5000 eiro. Izmaiņas pamatkapitālā reģistrētas 2.maijā. Līdz tam uzņēmuma pamatkapitāls bija 2845 eiro.

Tāpat ziņots, ka «Ērenpreiss» plānoja šovasar atvērt vairākas «pop-up» tirdzniecības vietas, aģentūrai LETA iepriekš stāstīja «Ērenpreiss Original» vadītājs Toms Ērenpreiss.

Viņš gan neatklāja, cik lielas investīcijas plānots ieguldīt šā projekta īstenošanā, bet norādīja, ka divas šādas vietas noteikti šovasar būs Vecrīgā un Jūrmalā.

«Ērenpreiss Original» pamatdarbība ir velosipēdu ražošana, uzņēmums izveidojis plašu pārdošanas tīklu Latvijā un 15 eksporta valstīs. Ražotnē Čaka ielā 90, Rīgā, tiek piedāvāta arī senlaiku velosipēdu restaurācija, veloserviss, kā arī darbojas veikals. Pērn darbu sāka «Ērenpreisa» velosalons, kas no pagājušā gada decembra vidus atrodas Rīgā, Tērbatas ielā 64.

Kā vēstīts, SIA «Ērenpreiss Original» dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5000 eiro. «Ērenpreiss Original» īpašnieki ir Ērenpreiss - 24%, Viesturs Masteiko - 24%, Mārtiņš Kvēps - 12% un komanditsabiedrība «ZGI-3» - 40%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu