Vairākus VID struktūrvienību vadītājus varētu pārcelt uz TM un IeM iestādēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Īstenojot Valsts ieņēmumu dienesta (VID) struktūrvienību vadītāju rotāciju, viņus varētu rotēt uz Tieslietu un Iekšlietu ministrijas pārraudzībā esošajām iestādēm, otrdien vēstīja LTV «Panorāma», atsaucoties uz raidījuma rīcībā esošu informāciju.

Trīs VID struktūrvienību vadītājus varētu pārcelt uz Tieslietu ministrijas pārraudzībā esošajām iestādēm, bet četrus – uz Iekšlietu ministrijas iestādēm.

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (Nacionālā apvienība) VID darbinieku rotāciju Latvijas Televīzijai komentēt nevēlējās. No komentāriem atturējās arī iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis («Vienotība»).

Tikmēr finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (Zaļo un zemnieku savienība) LTV apliecināja, ka skaidrībai par negodprātīgo VID darbinieku rotāciju jābūt šonedēļ.

VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone šonedēļ ministri pēc atgriešanās no komandējuma iepazīstinājusi ar virzību jautājuma risināšanā, taču vēl esot jāprecizē dažas nianses.

«Ir dots uzdevums veikt rotāciju vadītāju līmenī. Daļa notiks VID iekšienē, daļa tiks rotēta uz āru ārpus VID. [..] Ir pārrunāta konceptuāla rotācija uz citu ministriju resoriem, bet Pētersone šīs nedēļas laikā precizēs,» sacīja Reizniece-Ozola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu