«Air Asia» pasažieri Bali ierodas bez bagāžas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Malaizijas zemo cenu aviokompānijas «Air Asia» reisa pasažieri no Austrālijas pilsētas Pertas pēc ierašanās Indonēzijas Bali salā atklājuši, ka viņu bagāža, viņus neinformējot, izkrauta lidojuma sākumpunktā, pirmdien ziņo laikraksts «The West Australian».

Tas vēsta, ka sestdienas pēcpusdienā šī reisa pasažieri uz bagāžas lentes Bali Denpasaras lidostā ieraudzījuši tikai dažas somas.

Aviokompānijas pārstāvji paziņojuši, ka gandrīz visu bagāžu, kas bijusi iekrauta lidmašīnā, Pertas lidostā nācies atkal izkraut, jo remonta dēļ pacelšanās skrejceļa garums bijis īsāks nekā parasti, un tam aviolainera svars ar visu bagāžu būtu bijis par lielu. Tāpēc pēc lidostas pārstāvju prasības no lidmašīnas izkrautas 104 bagāžas vienības.

Bagāža pasažieriem piegādāta svētdien. Nekādu kompensāciju par bagāžas aizkavēšanos viņi nav saņēmuši, raksta «The West Australian».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu