VID izbeidz disciplinārlietas pret Tāli Kravali

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) pieņēmis lēmumu izbeigt disciplinārlietas pret bijušo Muitas pārvaldes direktoru Tāli Kravali, informēja VID.

Ņemot vērā, ka valsts civildienesta attiecības ar VID ģenerāldirektora vietnieku muitas jomā, Muitas pārvaldes direktoru Kravali ir izbeigtas 29.februārī, vakar, 7.martā, tika pieņemts lēmums «Par disciplinārlietas pret Tāli Kravali izbeigšanu».

VID skaidroja, ka saskaņā ar Valsts civildienesta ierēdņu disciplināratbildības likumu izbeigtā disciplinārlieta var tikt atjaunota, ja Kravalis tiks iecelts ierēdņa amatā un kopš dienas, kad izbeigušās civildienesta attiecības ar Kravali, nebūs pagājuši vairāk kā divi gadi.

Jau ziņots, ka pret Kravali pērn tika sāktas divas disciplinārlietas.

Viena no disciplinārlietām ir par Eiropas Savienības Tranzīta regulas neieviešanu atbilstoši prasībām, VID ģenerāldirektora rīkojumu nepildīšanu, VID tēla graušanu un kompetences līmeņa pārkāpšanu.

Jau ziņots, ka Kravalis no amata tika atbrīvots šā gada 29.februārī. VID Komunikācijas daļā aģentūru LETA informēja, ka ar Kravali ir izbeigtas valsts civildienesta attiecības, jo bez pielaides valsts noslēpumam nav iespējams pilnvērtīgi veikt amata pienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu