Notiks BiSMART Pārdošanas konference «Modeļi. Prasmes. Rezultāti»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 11.martā, notiks tehnoloģiju platformas BiSMART Pārdošanas meistarklase «Modeļi. Prasmes. Rezultāti», informē platformas «BiSMART» vizionārs Juris Kabakovs

«Pārdošanā ir daudz neizmantotu paņēmienu, īpaši, ja ņem vērā iespējas, ko paver digitālie rīki. Meistarklasē runāsim gan par labākajiem modeļiem, gan tehnoloģijām, kuras ļauj sasniegt iespaidīgus rezultātu uzlabojumus. Pieredzējuši treneri un konsultanti stāstīs par to, kā praktiski gūt labumu, izmantojot modernākos rīkus un atziņas,» skaidro Kabakovs.

Meistarklasē par modernajiem pārdošanas modeļiem stāstīs vairāku pārdošanas apmācību metodiku autors, «TRIVIUMS apmācība» pārstāvis Mikus Timofejevs un «Predictive Solutions» attīstības direktors Edmunds Zemītis.

«IBM Latvija» vadītājs Edijs Tanons skaidros par «gudro pārdošanu», savukārt sertificēts treneris un «FranklinCovey» konsultants Ģirts Priekulis runās par pārdošanas veicināšanu, izmantojot virspārdošanu un šķērspārdošanu. Par klientu servisa uzlabošanas metodēm stāstīs «Nordic Training International» apmācību vadītājs un konsultants Valdis Puriņš.

Meistarklasē piedalīsies arī «Madara Cosmetics» pārstāvis Andris Drivnieks, bet pasākumu atklās starptautiski atzīts pārdošanas treneris, konsultants ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi aktīvajā pārdošanā Darius Čibonis (Lietuva).

BiSMART Pārdošanas meistarklase norisināsies 11.martā no plkst.9:30 līdz plkst.17:00 «Mercure Riga Centre Hotel», Elizabetes ielā 101.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu