Tiešraide: Investīciju forums 2015

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien, 10.decembrī, no pulksten 10:00 līdz 16:20 «Bellevue Park Hotel Riga» sadarbībā ar Nordea banku un BIG event notiek «Investīciju forums 2015». Tā ietvaros Nordea bankas eksperti un citi vietējā un starptautiskā mērogā atzīti finanšu nozares speciālisti informēs par aktuālo investīciju tirgū, sniedzot vērtīgus ieteikumus un individuālas konsultācijas par vēlamākajiem investīciju veidiem.

«Investīciju forumā 2015» eksperti stāstīs par to, kādas ir priekšrocības un iespējamie riski ieguldījumiem nekustamajā īpašumā, investīciju zeltā, valūtu tirgos, akcijās un obligācijās. Biržas «Nasdaq Riga» valdes locekle Liene Dubava informēs par vērtspapīriem, par valūtu tirgus vilinājumu stāstīs «Admiral Markets» Latvijas filiāles vadītājs Mareks Basankovičs, bet par investīciju zelta popularitāti runās «Tavex» valdes loceklis Andris Arhipenko.

Pēc katras prezentācijas konkrēto ieguldījumu veidu komentēs un konsultācijas sniegs advokātu biroja «Eversheds Bitāns» pārstāvis Māris Vainovskis un konsultāciju kompānijas «PwC» pārstāve Irēna Kozlova.

«Lai pieņemtu pārdomātu lēmumu pirms investīciju veikšanas, nepieciešamas zināšanas par ieguldījumiem, proti, kā mainās to cenas, cik viegli vai grūti ir pārdot konkrētus aktīvus, kādi ir termiņi, to sadalījums jeb diversifikācija. Ir vērts uzzināt vairāk par to, kādi finanšu instrumenti pastāv, kādi riski tiem piemīt, kāda ir potenciālā peļņa un būtiskākie finanšu rādītāji. Vislabāk, lai veidotu ilgtspējīgu ieguldījumu portfeli, kas atbilst konkrētā ieguldījuma riska profilam un vēlamajam ienesīguma līmenim, ieteicams pēc padoma vērsties pie profesionāliem konsultantiem,» uzsver Nordea Ieguldījumu nodaļas vadītāja Latvijā Anželika Dobrovoļska.

Foruma dalībniekiem Nordea ekonomikas eksperts Gints Belēvičs atklās, kā visveiksmīgāk izmantot makroekonomiskās prognozes, plānojot veikt investīcijas. Savukārt bankas Ieguldījumu produktu attīstības vadītāja Latvijā Anželika Dobrovoļska informēs par ilgtermiņa investīcijām un šā brīža tirgus iespējām.

Akseleratora «Gorilla Ventures Oy» līdzdibinātājs un investors Petri Lehmuskoski (Somija) atklās savu investīciju pieredzi. Savukārt par riska kapitāla fondiem Latvijā stāstīs investīciju fonda «Flycap» partneris Ģirts Mīlgrāvis.

Konferenci «Investīciju forums 2015» organizē «BIG event» sadarbībā ar «Nordea». Atbalsta: žurnāls «Kapitāls», «Admiral markets», «Bellevue Park Hotel Riga», «Inbox.lv» un «Prike».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu