«Deutsche Bank» slēdz korporatīvās bankas biznesu Krievijā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas lielākā kredītiestāde «Deutsche Bank» piektdien paziņoja, ka slēgts korporatīvās banku un vērtspapīru biznesu Krievijā, īstenojot savas starptautiskās darbības reorganizāciju.

«»Deutsche Bank» Krievijas korporatīvo finanšu un tirgus bizness tagad darbosies no starptautiskajiem mezgliem,» teikts bankas izplatītajā paziņojumā.

Biznesa slēgšanas Krievijā mērķis ir samazināt «sarežģītību, izmaksas, riskus un kapitāla struktūru», norādīja «Deutsche Bank» un piebilda, ka to pilnībā pabeigt plānots līdz šā gada beigām.

Ar bankas lietām pazīstami avoti, kas vēlējās palikt anonīmi, ziņu aģentūrai AFP atklāja, ka 200 cilvēku lēmuma rezultātā zaudēs darbu, bet «Deutsche Bank» Krievijā joprojām strādās vairāk nekā tūkstoš cilvēku.

Paziņojums izplatīts laikā, kad ASV varas iestādes veic izmeklēšanu pret «Deutsche Bank» Maskavas filiāli aizdomās par iespējamu iesaisti nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu