«Spilva» plāno ieguldīt €1,15 miljonus ražošanas attīstībā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas augļu un dārzeņu pārstrādātājs «Spilva» šogad plāno ieguldīt 1,15 miljonus eiro ražošanas attīstībā, pastāstīja kompānijas mārketinga direktore Dana Erciņa-Užāne.

Viņa pastāstīja, ka tostarp lielākās investīcijas šogad plānotas stāvpaku pildīšanas līnijā, kā arī majonēzes ražošanas jaudu palielināšanā. «Esam vienojušies par majonēzes ražošanu Čehijas tirgum, ko paredzēts sākt jau februārī,» piebilda Erciņa-Užāne.

«Spilvas» mārketinga direktore atzīmēja, ka pērn «Spilva» par 43 tūkstošiem eiro uzstādīja jaunu spaiņu pildīšanas līniju, kas paredzēta tomātu mērču, salātu mērču, saldo mērču, sīrupu un ievārījumu pildīšanai spaiņos, taču uz vecās spaiņu līnijas tiks pildītas tikai un vienīgi majonēzes.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2013.gadā «Spilva» strādāja ar 19,235 miljonu eiro apgrozījumu un 1,151 miljona eiro peļņu.

«Spilva» ir viens no lielākajiem augļu un dārzeņu pārstrādātājiem Latvijā. Kompānijas «Spilva» vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas «Procordia Food», kas ietilpst Skandināvijas pārtikas koncernā «Orkla».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu