Zvanu skaits uz eiro informatīvo tālruni ievērojami sarucis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zvanu skaits uz eiro informatīvo tālruni pēdējā mēneša laikā ir ievērojami sarucis un vidēji dienā tiek saņemti četri zvani, pastāstīja uzņēmuma «Transcom Worldwide Latvia», kas apkalpo informatīvo tālruni, uzņēmējdarbības vadītāja Iveta Sondore.

«Kas attiecas uz zvaniem, tad pēdējais mēnesis tiešām ir kluss, dienā saņemam ap četriem zvaniem. Kopumā jūnijā ir apkalpoti 90 zvani. Zvanu skaits ir samazinājies,» atzina Sondore.

Viņa norādīja, ka zvanu skaits strauji samazinājās jau kopš februāra - februārī saņemti virs 600 zvaniem, martā apmēram 400 zvaniem, bet maijā un aprīlī apkalpoti apmēram 200 zvaniem.

Pēc Sondores stāstītā, visbiežāk zvanītāji uzdod jautājumus par to, kas ir attēlots uz monētām, jo īsti vēl nav saprotams par to, kā izpaužas eiro monētu dažādība un vai ar šiem eiro ir iespējams norēķināties. «Ir vispārīgi jautājumi par eiro - kas attēlots, nomināli u.c.. Tāpat ir jautājumi par mājas lapuwww.eiro.lvun to, cik ilgi varēs apmainīt latus pret eiro,» stāstīja «Transcom Worldwide Latvia» pārstāve.

Latvija 1.janvārī kļuva par 18.eiro zonas dalībvalsti.

Eiro informatīvais tālrunis 80003000 darbu sāka 2013.gada februāra sākumā. Plānots, ka informatīvais tālrunis darbosies līdz 1.jūlijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu