«Paypal» lietotājiem no Latvijas valūtu uz eiro automātiski nenomaina (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārās interneta norēķinu platformas «Paypal» lietotājiem no Latvijas valūtu uz eiro automātiski nenomaina, to nepieciešams palūgt, nosūtot e-pasta vēstuli tehniskā atbalsta dienestam, sociālajos tīklos raksta tās lietotāji.

Lai veiktu valūtas nomaiņu, ir jānosūta ziņa ar pieprasījumu uz «Paypal» atbalsta centru. Vairāki cilvēki gan sūdzas, ka no atbalsta centra nekādu reakciju neesot saņēmuši jau trīs dienas, tāpēc iesaka rakstīt kompānijas «Twitter» kontam «@AskPayPal».

«Paypal» ir norēķinu platforma, kas ļauj veikt dažādus maksājumus un saņemt līdzekļus, izmantojot bankas piešķirto kredītkarti.

Jau ziņots, ka Latvija no šī gada ir kļuvusi par 18.eiro zonas dalībvalsti. Tas nozīmē, ka dažādām datorsistēmām nepieciešams veikt plašas pārmaiņas, lai tās varētu darboties divu valūtu režīmā un beigās pāriet uz jauno valūtu.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu