Iedzīvotāju interese par naudas maiņu «Latvijas Pastā» mazinās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas iedzīvotāju interese par naudas maiņu Latvijas pasta kompānijā «Latvijas Pasts» mazinās, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» atzina kompānijas valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs.

«Protams, pirmajās dienās interese bija būtiski lielāka, bet šobrīd lielākā naudas masa jau ir samainīta un mēs atgriežamies normālā darba ritmā,» teica Salnājs.

Viņš atzīmēja, ka

sākotnēji iedzīvotājiem interese vairāk bija par pašu jauno valūtu

ne tik daudz par lielu naudas summu maiņu. «Tas, ko mēs novērojām, - cilvēkus, kuri ierodas pasta nodaļās, interesē naudu apskatīt, saņemt dažādus nominālus,» minēja Salnājs.

Pasta vadītājs arī atzina, ka eiro maiņas dēļ, kā arī paralēlo norēķinu un joprojām pienākošo daudzo sūtījumu dēļ ir nodaļas, kurās veidojas rindas. «Ja jums ir jāveic norēķins divās valūtās, jāveic pārrēķini un klientam bieži vien ir jautājums, vai viņš ir pareizi saņēmis atlikumu, tad tas, protams, paņem papildu laiku. Tāpēc ir nodaļas, kurās var veidoties rindas,» teica Salnājs.

«Latvijas Pasts» nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. «Latvijas Pasts» ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu