Atlsēgas nomainītas pusei Maximas iepirkumu ratiņu; Rimi tas nebija jāveic (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Veikalu ķēdes «Maxima» iepirkumu ratiņu atslēgas mehānisms līdz šim nomainīts pusei no visiem veikalu ķēdei piederošajiem ratiņiem, savukārt veikalu ķēdei «Rimi» ratiņu atslēgas maiņa nebija jāveic, atzīmē SIA «Maxima Latvija» un SIA «Rimi Latvia» pārstāvji.

«Maxima Latvija» pārstāvis Jānis Beseris norāda, ka patlaban nomaiņa veikta jau vairāk nekā 50% no visiem ratiņiem. Janvāra pirmo divu nedēļu laikā šis process tiks pabeigts, un jau 15.janvārī pircēji «Maxima» veikalu iepirkumu ratiņus varēs lietot ierastajā režīmā, kā ķīlas naudu izmantojot viena eiro vai 50 centu monētas.

Līdz 15.janvārim pircēji «Maxima Latvija» iepirkumu ratiņus var lietot bez ķīlas naudas. «Plānojot iepirkumu ratiņu pielāgošanu pārejai uz eiro, pieņēmām lēmumu janvāra pirmajās divās nedēļās, kamēr apgrozībā ir gan lati, gan eiro, iepirkumu ratiņus mūsu klientiem piedāvāt lietot bez ķīlas naudas iemaksāšanas,» atzīmē Beseris.

Savukārt «Rimi Latvia» pārstāve Laura Podskočija stāsta, ka «Rimi» un «Supernetto» veikalos visā Latvijā iepirkumu ratiņos pircēji var likt viena eiro un 20 centu monētas no 1.janvāra. «Rimi» iepirkumu ratiņiem ratiņu atslēgas mehānisma maiņa nebija jāveic.

«Maxima Latvija» īpašumā visā Latvijā ir ap 7000 iepirkumu ratiņu. Aptuveni tikpat iepirkumu ratiņu ir arī «Rimi Latvia» veikalu tīklā.

Jau ziņots, ka Latvija līdz ar gadu miju pievienojās eirozonai, tādējādi nomainot latus pret eiro.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu