Uz e-pastu mēģina nosūtīt parasto vēstuli... (18)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas iedzīvotāji ar Latvijas pasta kompānijas «Latvijas Pasts» starpniecību vēstules mēģina sūtīt gan uz e-pastu adresēm, gan arī adresē tās uzņēmumiem, iestādēm un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, uz aploksnes rakstot tikai viņu nosaukumu vai vārdu, intervijā pastāstīja pasta valdes priekšsēdētājs Māris Kleinbergs.

«Mēs saskaramies ne tikai ar e-pasta adresēm, bet arī uzņēmumu vai iestāžu nosaukumiem vai vienkārši vārdu un uzvārdu. It īpaši, ja tie ir populāri un sabiedrībā zināmi cilvēki, daudzi uzskata, ka pasts zina visu,» teica Kleinbergs.

Viņš gan piebilda, ka parasti šīs vēstules savu adresātu arī sasniedz. «Pirmām kārtām tas ir šķirotāju nopelns, un tālāk jau pastnieki savus iecirkņus ļoti labi pārzina un zina, kas tur dzīvo. Ir jau arī kadru mainība, bet vecie darbinieki to visu ļoti labi zina,» sacīja pasta vadītājs.

LP sniedz pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un informācijas tehnoloģiju pakalpojumus, kā arī nodarbojas ar mazumtirdzniecību. Uzņēmums pieder valstij.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu