Viesnīcai Royal Square Hotel & Suites piešķir prestižu apbalvojumu (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 6. oktobrī, Portugālē, Algarvē norisinājās prēmijas World Travel Awards (WTA) apbalvošanas ceremonija, kuras laikā nosauca Eiropas labākās viesnīcas vairākās nominācijās. Starp pasaules vadošajiem tūrisma zīmoliem kā Latvijas labākā viesnīca 2012. gadā tika nosaukta Rīgas pieczvaigžņu viesnīca Royal Square Hotel & Suites.

WTA prēmija tika izveidota 1993.gadā par izciliem sasniegumiem tūrisma industrijā par produkta un servisa kvalitāti. Šogad tā svin savu 19. gadadienu un tiek uzskatīta par pasaulē augstāko sasniegumu, ko tūrisma produkts var saņemt, pavēstīja viesnīcas pārvaldnieka, uzņēmuma SIA Garden Palace pārstāve Katrīna Pīlēna.

Foto: Publicitātes foto

«WTA godalga ir īpaši nozīmīgs sasniegums, ņemot vērā, ka esam šīs viesnīcas pārvaldnieki tikai nepilnus trīs gadus. Latvijas vadošās viesnīcas tituls mums ir ne tikai liels gods, bet arī liela atbildība un kalpo kā motivācija neapstāties pie sasniegtā,» atzīmē Viesnīcas Royal Square Hotel & Suites direktore Kristiana Ancāne.

Uzņēmums SIA Garden Palace, kas pārvalda viesnīcu Royal Square Hotel & Suites, darbību sāka 2009. gadā un trīs gadu laikā ir strauji audzis. Šobrīd tas pārstāv pieczvaigžņu viesnīcu Royal Square Hotel & Suites un četrzvaigžņu viesnīcu Garden Palace, luksusapartamentus Garden Luxury Residence, restorānus Gardenia un Desiderata, tējnīcu Tea & Coffee garden un klubu Secret Garden. Restorāns «Desiderata» vairākkārt atzīts par Latvijas Labāko viesnīcas restorānu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu