Naftas cenas pēc svētkiem saglabājas stabilas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Naftas cenas pasaulē otrdien ir stabilas, tirgū gaidot jaunumus par to, kā praksē tiks īstenots naftas ieguvējvalstu lēmums no 1.janvāra samazināt naftas ieguvi tā, lai pasaulē kopumā tā kristos par 2%.

Iepriekšējo tirdzniecības sesiju 23.decembrī Ņujorkas biržas elektroniskajā tirdzniecībā WTI markas jēlnaftas cena piegādēm februārī noslēdza pie atzīmes 53,02 dolāri par barelu. «Brent» markas jēlnaftas cena piegādēm februārī Londonas biržā bija 55,16 dolāri par barelu.

ASV dolāra vērtība pirmdien pieauga attiecībā pret eiro, bet samazinājās attiecībā pret Lielbritānijas mārciņu un attiecībā pret Japānas jenu.

ASV dolāra vērtība attiecībā pret eiro pirmdien pieauga par 0,01% līdz 1,0455 dolāriem par eiro. ASV dolāra vērtība attiecībā pret Lielbritānijas mārciņu saglabājās stabila un bija 1,2282 dolāri par mārciņu. ASV dolāra vērtība attiecībā pret Japānas jenu samazinājās par 0,2% līdz 117,1 jenai par dolāru.

ASV un Eiropas biržas pirmdien nestrādāja saistībā ar Ziemassvētku brīvdienām.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu