Birža aptur tirdzniecību ar «Latvijas tiltu» akcijām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Biržas «Nasdaq Riga» valde nolēmusi nekavējoties piemērot tirdzniecības apstādināšanu un pārtraukt automātisko uzdevumu savietošanu ar AS «Latvijas tilti» akcijām līdz cenu ietekmējošas informācijas atklāšanai biržai, teikts biržas paziņojumā.

Tirdzniecības apstādināšana tiek piemērota, pamatojoties uz medijos publicēto informāciju.

Paziņojums par tirdzniecības atjaunošanu sekos.

«Latvijas tilti» pērn strādāja ar 31,564 miljonu eiro apgrozījumu un tas ir par 21,9% mazāks nekā 2013.gadā, liecina uzņēmuma revidētais finanšu pārskats, kas iesniegts biržā «Nasdaq Riga».

Uzņēmuma apgrozījums 2013.gadā bija 40,403 miljoni eiro.

Pagājušajā gadā aptuveni sešas reizes samazinājās arī «Latvijas tiltu» gūtā peļņa - no 126 334 eiro 2013.gadā līdz 20 591 eiro pērn.

«Latvijas tilti» tika izveidoti 1942.gadā kā valsts uzņēmums. 1997.gadā uzņēmums tika pārveidots akciju sabiedrībā, kuras kontrolpaketi iegādājās kompānija «Latvijas Novitātes komplekss», kurai ir 89,69% «Latvijas tiltu» akciju.

«Latvijas tilti» ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas tiltu, tuneļu, ceļu pārvadu projektēšanā, būvniecībā, rekonstrukcijā un remontā. Tāpat kompānija nodarbojas ar civilo objektu celtniecību, izgatavo metāla un dzelzsbetona konstrukcijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu