Pašlaik Rīgā lētākā degviela Baltijā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Arī aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bijušas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Tallinā degvielas cenas kritušās, Viļņā kāpušas, bet Rīgā, lai gan 95.markas benzīna cena nav mainījusies, dīzeļdegvielas cena ir samazinājusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Tallina, bet lētākais benzīns šonedēļ nopērkams Rīgā. Dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām arī šajā nedēļā ir Tallinā, bet zemākā cena - Rīgā.

Piektdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,174 eiro litrā, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena sarukusi par 2,6% un bija 1,104 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,186 eiro litrā, kas ir par 1,9% vairāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, ir palielinājusies par 2% - līdz 1,106 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena piektdien bija 1,175 eiro par litru, kas ir par 1,3% mazāk nekā pirms nedēļas. Tāpat dīzeļdegvielas cena Tallinā kritusies par 1,3% un bija 1,13 eiro par litru.

Autogāzes cena ne Tallinā, ne Rīgā šonedēļ nav mainījusies un bija attiecīgi 0,549 eiro un 0,565 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena pieaugusi par 1,3% - līdz 0,562 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu