Latvijas mājaslapai būs jauna versija (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: latvia.lv

Piektdien, 21.septembrī, tiks atklāta Latvijas oficiālās mājaslapas «Latvia.eu» jaunā versija un dizains, portālu TVNET informēja Latvijas Institūta sabiedrisko attiecību projektu speciālists Kārlis Pots.

Jaunā Latvijas mājaslapa ir moderna un skaista, norāda Latvijas Institūta direktore Karina Pētersone. Portālā izveidotas jaunas saturiskas sadaļas.

Līdzšinējā mājaslapa «Latvia.lv», kaut arī piedzīvojusi dažādus uzlabojumus, tomēr bija morāli un funkcionāli novecojusi.

«Mūsdienās, kad internets kalpo kā galvenais izziņas avots, ir īpaši svarīgi, lai tiešsaistes vidē Latvija būtu pārstāvēta moderni, stilīgi un lietotājam draudzīgi,» uzsver Pētersone.

Lapas izstrādi veica dizaina aģentūra «Asketic».

Valsts oficiālais portāls «Latvia.lv» 2011.gadā apmeklēts 168 574 reizes, veicot 393 088 informācijas pieprasījumus. Arī šogad to apmeklē vidēji 11 000 interesentu mēnesī, turklāt, pieaugot Latvijas atpazīstamībai, strauji pieaug arī lapas apmeklētāju skaits.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu