"Double Faced Eels" solista Markas paziņojums (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Portāls TVNET saņēmis Markas (Double Faced Eels) paziņojumu masu medijiem saistībā ar pagājušajā nedēļā notikušajām būtiskajām grupas "Double Faced Eels" pamatsastāva izmaiņām.

"Vairāku globālu pārmaiņu sviru rezultātā 2009. gads ir definējams kā pārmaiņu laiks, un grupu "Double Faced Eels" tas ir skāris vistiešākajā veidā.

Sākot projektu "Double Faced Eels", biju "novācis" potenciālus un tobrīd stabilus kadrus, bet, kā mēs redzam, - laiki mainās, nauda dilst, dziesma dzīvei neatbilst. Katram ir dota iespēja savā dzīvē īstenot vēlamo, tikai žēl, ka tas nav uz zemes šīs...

Pauls - devies mācīties uz Baltic Film and Media School Tallinā, kur Audio Visual Media nodaļā apgūst "filminieka" aroda noslēpumus un prasmes;

Chikijs - pievienojies vairākiem citiem muzikāliem projektiem;

Reinis - atstāj grupu uzreiz pēc Chikija.

Protams, neslēpšu to, ka gandrīz pirms diviem gadiem mūs smagi pievīla grupas bijušais menedžeris, ar kuru vēl nebūt nekas nav galā, un šis stāsts turpinās... bet par to citreiz.

Šeit es gribētu atsaukties uz latviešu folkloras klasiku - acis darba izbijās, rokas darba nebijās.

Patlaban ar jaunu grupas sastāva izziņošanu nesteigšos, bet nav izslēgts, ka drīzumā redzēsim visu jaunās krāsās. Esmu piekritējs tam, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Šobrīd aktīvi strādājam pie jaunā repertuāra, tāpēc jau pavasarī spridzināsim augšā jaunsacerējumus un kompozīcijas ar maksimālu jaudu. Kā kādreiz ir teikusi viena slavena grupa - viss notiek... tāpēc drīzumā ir gaidāms svaigs muzikāls pārsteigumus, jo jaunais CD materiāls uzņem apgriezienus un ir pilnā "cepšanas" procesā studijā "Codex", tāpēc nopērc sev laikus lielāku pufaiku, lai tās kabatā drīzumā varētu ielikt jaunā "Double Faced Eels" svaigo albumu."

MARKA (Double Faced Eels)

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu