"Disco Philosophie" vasaras deju mūzikas sesija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006.gada 4.augustā klubā "Nautilus" tiks prezentēta "Disco Philosophie" vasaras deju mūzikas sesija. Tās viesis būs jaunā Lielbritānijas klubu mūzikas zvaigzne no Velsas, officiālais Steve Lawler 2004.—2005. gada pasaules tūres iesildošais dīdžejs un daļa no "We Love Space" komandas — Kos ("Familia").

10 gadus pavadījis deju mūzikā kā dīdžejs un producents, viņš ir daļa no pasaulslavenās "We Love Space" komandas, viens no modernā Homelands festivāla organizatoriem un ekselento "Familia" pārtiju autors Londonā. Kā raksta britu prese, "Kos un viņa neparastā uzstāšanās un setu stils veiksmīgi iekļāvušies gan par "King of Space" dēvētā Steve Lawler pasaules tūrēs un "We Love Space" pārtijās Ibizā, gan arī ekskluzīvajās "back2back" uzstāšanās ar slavenāko savas paaudzes dīdžeju James Zabiel.

Top rezidences Londonas klubos "Heaven", "The Key" un "Egg" ir fakts, kuru pats Kos īpaši neizceļ. Pasaules tūres no Āzijas līdz ASV ar Steve Lawler ir notikums, kurš iecēla dīdžeju jaunā mājvietā, visslavenākajā terasē pasaulē "Space" Ibizā. Kos ir vēl viens izcils Velsas jaunā viļņa piemineklis, kas līdzās Nic Fanciulli, James Zabiel un Clive Henry pieder pie paaudzes, kura ir iegājusi vēsturē, kā Lielbritānijas deju mūzikas jaunais vilnis.

Atšķirībā no citiem "Disco Records" komandas rīkotajiem pasākumiem "Disco Philosophie" ir adresēts šaurākam publikas lokam. "Disco Philosophie" pasākumu mērķauditorija ir cilvēki, kuri tiecās pēc 100% kvalitātes, kuru ne vienmēr ir iespējams nodrošināt lielāka mēroga pasākumos. Līdz šim "Disco Philosophie" pasākumos ir uzstājušās daudzas starptautiski pazīstamas deju mūzikas zvaigznes — Pablo Ceballos ("Stereo—productions", Spānija), Gene Farris ("Soma Records", Čikāga) un Gina J (Amsterdama), Paul Jackson ("Underwater Records", Londona) un Tania Von Pear ("SeditionDjs", Londona). Aptuveni trīs tūkstoši rīdzinieku un Rīgas viesu izvēlējās "Disco Philosophie" vakarus par tikšanās un izklaides vietu.

Saskaņā ar tradīciju "Disco Philosophie" pasākumā piedāvās jaunus vizuālos risinājumus, kā arī speciālas instalācijas un interjera uzlabojumi tiks veikti kluba galvenajā deju zālē. Arī šoreiz tiks saglabāti līdzšinējie noteikumi — pasākumā netiks ielaistas nepilngadīgas personas un deju zālēs būs aizliegts smēķēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu